Je bent niet ingelogd

Nieuws

IJsnieuws: Plan nieuwe ijsbaan
   (06-12-2016)

Uitnodiging Inloopbijeenkomst 14 december

 

Situatieschets wijzigingsplan


Volgend jaar wordt op de huidige ijsbaanlocatie een atletiekbaan en een nieuwe ijsbaan aangelegd. Dit wordt een rondgaande baan om de atletiekbaan en een gescheiden krabbelbaan voor een nieuw clubgebouw.

Voorafgaand aan de bouw zal een wijziging plaatsvinden van het bestemmingsplan. Het voorontwerp van deze wijzing zal van 7 december 2016 t/m 17 januari 2017 ter inzage liggen op het Gemeentehuis.

Inloopmogelijkheid op woensdag 14 december
Om belangstellende buurtbewoners, maar ook leden, de kans te geven om hen nader te laten informeren, wordt op woensdag 14 december een inloopmiddag/-avond georganiseerd. We hebben dit opgedeeld in twee momenten:

  • 17.00 - 19.00 uur voor omwonenden. Vertegenwoordigers van zowel de Gemeente Zeewolde als van beide verenigingen staan u dan graag te woord over de op handen zijnde plannen.
  • 19.00 - 21.00 uur voor leden. Leden van de accommodatie commissies van beide verenigingen zullen ook dan aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en de plannen toe te lichten.

Locatie: Het clubgebouw. De koffie en thee staan gereed, en we staan iedereen graag te woord.

Voor wie niet kan komen
Wie niet naar de bijeenkomst komt, maar wel graag wat informatie wil hebben kan een mail sturen naar:
 secretaris@ijsclub-zeewolde.nl 

Het voorontwerp bestemmingswijziging is tevens te bekijken via de onderstaande link.


Klik hier voor het voorontwerp bestemmingswijziging, inclusief de onderliggende vooronderzoeken >> (PDF, opent in een nieuw venster)

 

 

Nieuws
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...